Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020)

Špičkové elektrokolo Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020) s motorem Yamaha PW-ST a 500Wh baterií je tím pravým společníkem jak na běžné cesty, tak do náročného terénu. Elektrokolo Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020) nabízí pevný rám a kola o velikosti 29".

vyzkouset2

Zaujalo vás elektrokolo Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020)? Spojte se s námi a domluvte si schůzku nebo navštivte naši prodejnu v Ostravě-Třebovicích. Většinu elektrokol, které máme skladem si můžete zdarma vyzkoušet u nás na prodejně. Díky toho přesně poznáte, které elektrokolo vám nejvíce vyhovuje. Využít můžete také naší půjčovnu elektrokol. Jsme největší showroom elektrokol v České republice a na trhu s elektrokoly působíme již 11 let.

proc_koupit

Elektrokola jsou hitem moderní doby. Trápí vás stáří, zdravotní problémy nebo jen chcete ze svého kola vyždímat maximum a užít si cyklovýlet na 100%? Potom vám právě elektrokolo Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020) nabídne to, co hledáte. Díky vysokému dojezdu elektrokol, který může být až 150 km (v závislosti na stylu jízdy), můžete navštívit i ty místa, na která byste se s klasickým kolem nedojeli.

odvoz

Nemáte jak odvézt své nové elektrokolo Haibike Sduro Hardnine 4.0 (2020) domů? Nezoufejte! Snažíme se svým zákazníkům vyjít vstříc ve všech ohledech. Proto vám elektrokolo odvezeme až domů.