Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské

Špičkové elektrokolo Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské s motorem Yamaha PW-ST a 500Wh baterií je tím pravým společníkem jak na běžné cesty, tak do náročného terénu. Elektrokolo Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské nabízí pevný rám a kola o velikosti 28".

vyzkouset2

Zaujalo vás elektrokolo Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské? Spojte se s námi a domluvte si schůzku nebo navštivte naši prodejnu v Ostravě-Třebovicích. Většinu elektrokol, které máme skladem si můžete zdarma vyzkoušet u nás na prodejně. Díky toho přesně poznáte, které elektrokolo vám nejvíce vyhovuje. Využít můžete také naší půjčovnu elektrokol. Jsme největší showroom elektrokol v České republice a na trhu s elektrokoly působíme již 11 let.

proc_koupit

Elektrokola jsou hitem moderní doby. Trápí vás stáří, zdravotní problémy nebo jen chcete ze svého kola vyždímat maximum a užít si cyklovýlet na 100%? Potom vám právě elektrokolo Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské nabídne to, co hledáte. Díky vysokému dojezdu elektrokol, který může být až 150 km (v závislosti na stylu jízdy), můžete navštívit i ty místa, na která byste se s klasickým kolem nedojeli.

odvoz

Nemáte jak odvézt své nové elektrokolo Haibike Sduro Trekking 2.0 (2020) - pánské domů? Nezoufejte! Snažíme se svým zákazníkům vyjít vstříc ve všech ohledech. Proto vám elektrokolo odvezeme až domů.